Koji je najbolji način da izgubite nevinost?

Sadržaj:

Koji je najbolji način da izgubite nevinost?
Koji je najbolji način da izgubite nevinost?
Anonim

Prvi seks je vrlo odgovoran događaj. Važno je da se to pamti, i to na pozitivan način. Kako ispravno izgubiti nevinost? Glavna stvar je da prva intimnost bude što ugodnija emocionalno i fizički.

S kim i kako izgubiti nevinost?

kako izgubiti nevinost
kako izgubiti nevinost

Nemojte pretpostavljati da je nevinost porok i bacite se bezglavo u bazen. Činjenica da je djevojka izgubila nevinost nije cool. I ne dodaje joj pluse. Stoga je važno odgovorno pristupiti izboru partnera.

Važno je da imate odnos povjerenja. Mladić bi trebao biti osjetljiv i pažljiv prema svojoj djevojci. Uostalom, prirodno je da možete doživjeti strah zbog nepoznatog i očekivanja boli. Važno je da se vaš partner ponaša primjereno, odnosno podržava, umiruje, priča o ljubavi.

Naravno, jako je dobro ako hodate već duže vrijeme. Uostalom, da ste duhovno bliski, lakše ćete vjerovati jedno drugom.

Gdje i kako izgubiti nevinost?

Bolje je ako nije spontano, već promišljeno. Dogovorite se s voljenom osobom o određenom vremenu i mjestu. Mnogo ovisi o tome kako stebit ćete opušteni. Što je više napetosti, to možete doživjeti više boli. Stoga je potrebno da vam atmosfera bude ugodna i ugodna.

izgubila je nevinost
izgubila je nevinost

Pazite da se nitko ne miješa - isključite telefone. Pustite da svira nenametljiva glazba, a u sobi lebdi neka ugodna aroma. Prije prve intimnosti poželjno je malo se okrijepiti – osoba se manje brine na pun želudac. Ali nemojte se prejedati.

Druga opcija je parna kupelj ili sauna prije ljubavnog čina. Prvo, bit ćete sami, a ujedno i bez odjeće. Ako je bilo kakvog ograničenja, onda će se smanjiti. Drugo, pod utjecajem vrućine lakše ćete se opustiti. Također možete popiti malo alkohola (ali samo malo i ne u kadi).

Kako izgubiti nevinost?

Priprema je ovdje važna. Zamolite partnera da vas miluje i ljubi, polako vas svlači, pokažite sve vrste nježnosti i brige.

Vi također uzvraćate - mazite, ljubite i milujete partnerovo tijelo. To će vam pomoći da se uključite i pripremite za intimnost.

izgubila nevinost
izgubila nevinost

Poželjno je da prije nego što izgubite nevinost doživite orgazam. To nisu samo ugodne emocije i senzacije. Važno je da će se nakon toga mišići rodnice opustiti, što znači da ćete lakše "pustiti" partnera.

Prag boli je različit za svaku ženu. Stoga je teško reći koliko će takvi osjećaji biti izraženi u vama. Neke bole jako, a neke djevojke nikakoništa nisam osjetio - samo blagu trenutnu nelagodu.

Zapamtite da mnogo ovisi o vama. Naravno, ne možete utjecati na debljinu i snagu himena. Ali u vašoj je moći da se potpuno opustite i prihvatite partnera. Zapamtite da prvi put može biti bolno, ali to se mora doživjeti da biste kasnije doživjeli užitak intimnosti.

Često se kaže da je neka djevojka sebi oduzela nevinost. Ne bi to trebao raditi. Prvi seks je vrlo intiman trenutak. Podijelite to sa svojom voljenom osobom.

Preporučeni: