Kako djevojci nagovijestiti da joj se sviđaš pa da ona to razumije?

Kako djevojci nagovijestiti da joj se sviđaš pa da ona to razumije?
Kako djevojci nagovijestiti da joj se sviđaš pa da ona to razumije?
Anonim

Da biste razumjeli sviđate li se djevojci ili ne, nagovijestite vezu. Ovo je izvrstan i dokazan način da shvatite hoćete li ponuditi djevojci da se upozna ili ne, kako kasnije ne bi bila odbijena. Upravo tijekom takvih nagovještaja osjećaji se očituju u svom najboljem izdanju.

kako reći djevojci da joj se sviđaš
kako reći djevojci da joj se sviđaš

Kako je lijepo nagovijestiti djevojci o osjećajima? Prije svega, trebate provoditi što više vremena s njom, a kada se ne vidite, razgovarajte telefonom, obavezno idite na spojeve kako bi djevojka vidjela vaš interes za sebe.

Morate uvijek biti svjesni njezinih poslova, ponuditi svoju pomoć ako je potrebno. Djevojci koja vam se sviđa treba pojačati znakove pažnje, pa će ubrzo shvatiti da imate ozbiljne namjere prema njoj. To mogu biti darovi, cvijeće, iznenađenja i ljubavna pisma. U većini slučajeva savjet kako djevojci lijepo nagovijestiti osjećaje nije ni potreban, jer ako se momku netko iskreno sviđa, sve izlazi samo od sebe.

Postoje slučajevi kada, nakon svih znakova pažnje, djevojka i momak prestanu komunicirati. To se događa kada ona savršeno razumije da tip nešto želi.više, ali još nije spremna za ozbiljnu vezu. Morate znati kako nagovijestiti djevojku. Da joj se sviđaš, neće uvijek otvoreno pokazati. Budite spremni na nagovještaje, podcjenjivanje, tajne znakove (geste, riječ, pogled).

kako je lijepo natuknuti djevojci
kako je lijepo natuknuti djevojci

Ali dogodi se i da je djevojka već predisponirana na tebe, samo ne zna za to sama. Pa kako nagovijestiti djevojci da joj se sviđaš, ali je ne uplašiti? Potrebno je s vremena na vrijeme razgovarati o osjećajima, a ne raditi sve otvoreno odjednom. Ako vaša voljena nekamo ide, onda joj možete reći da bude oprezna i pažljiva, jer ste zabrinuti za nju. Djevojka će, prvo, shvatiti da se brinete o njoj i da ćete možda s njom izgraditi odnos. I drugo, bit će zadovoljna ovakvom pažnjom ako se i njoj sviđate. Znak da se djevojci sviđate može biti ona koja se smije vašim glupim šalama.

Neki vas ljudi mogu iznenaditi svojim ponašanjem, ali ne biste se trebali šaliti s tim. Ako djevojka voli nogomet, na primjer, onda to treba cijeniti, a ne smatrati ga ludim.

Mnogi dečki su zbunjeni kako nagovijestiti djevojku. Nije teško otkriti da joj se sviđaš. Svakako obratite pažnju na to da li ona flertuje s vama. Događa se da je to teško razumjeti, jer djevojka može flertovati s tipom u kojem vidi samo prijatelja. Ako se ovo pogrešno shvati, onda neće dobro završiti. Ni u kojem slučaju ne smijete flertovati s nekim drugim osim njom, pogotovo u njezinoj prisutnosti.

kako djevojci predložiti vezu
kako djevojci predložiti vezu

Djevojke se moraju smiješiti, ali to čine iskreno, a ne grimase. Ako se voljena okrenula ili namrštila, onda se možete mentalno oprostiti od nje. Ali ako zaiskri kao odgovor i otvoreno se nasmiješi, onda joj se definitivno sviđate. A sada moramo razmišljati kako djevojci nagovijestiti bližu vezu.

Ako djevojci ne želite otvoreno reći svoje osjećaje, možete se obratiti svojim djevojkama. Oni će joj zasigurno u kratkom vremenu izravno dostaviti sve informacije i obavijestit će vas hoćete li dati ponudu ili ne.

Postoje djevojke koje vas mogu učiniti ljubomornim flertujući s vašim prijateljima. S ovom vrstom pahuljica morate biti oprezni. U početku mu morate posvetiti dovoljno pažnje, ali u pravo vrijeme prekinite. Ovakvim ćete postupcima pokazati da ste zainteresirani za nju, ali izbor je na njoj.

Već ste shvatili kako nagovijestiti djevojku? Što joj se sviđate također je lako saznati pomoću predloženih savjeta. Sada je glavna stvar, ne pokušavajte impresionirati na svaki način, samo iskrenost će vam pomoći da postignete ono što želite.

Preporučeni: