Kako zagrliti djevojku: upute i savjeti

Sadržaj:

Kako zagrliti djevojku: upute i savjeti
Kako zagrliti djevojku: upute i savjeti
Anonim

Želite prvi put zagrliti djevojku, ali ne znate kako? Ili ste možda već dugo zajedno, ali još uvijek niste shvatili kako odrediti trenutak kada biste trebali upotrijebiti slatke zagrljaje? Pokušajmo shvatiti kako pravilno zagrliti djevojku s kojom započnete vezu, nastavite ili ste još uvijek samo prijatelji.

kako zagrliti djevojku
kako zagrliti djevojku

Odaberite pravi trenutak

Prvo i najvažnije pravilo dobrog zagrljaja je tajming. Mnogim mladima je vrlo teško odrediti kada je djevojka spremna za to. I često se javlja takav problem: momak je zagrlio djevojku za struk, a ona ga je prozivala i pobjegla.

Koji je pravi trenutak:

  • Kada ste se prvi put sreli. Ovaj zagrljaj će se protumačiti kao “Drago mi je što te vidim” ili “Tako si mi nedostajao”. Ali ne oslanjajte se na krhku djevojku svom svojom težinom, samo je lagano zagrlite kao prijateljski pokret.
  • Emocionalni trenutak. Djevojka vam se žali na nešto ili obrnuto podijelila je radostan događaj - vrijeme za zagrljaje. I opet zapamtite da djevojka nije muškarac i pljeskajtena leđima sa svih strana viču "hura, bravo" - nije dobra ideja.
  • Doviđenja. Opet, lijepa gesta da će vam nedostajati vaš suputnik.
  • zagrlio struk
    zagrlio struk

Kako razumjeti da djevojka želi biti zagrljena?

Ako želimo razumjeti kako pravilno zagrliti djevojku, onda bismo trebali shvatiti ono najvažnije - njezin govor tijela. Vrlo je važno uhvatiti neverbalne (odnosno ne one koji govore riječima) znakove da djevojka već sanja da ćete je pritisnuti na sebe. Dolje prilažemo popis znakova, ali zapamtite da su to samo stereotipi, a svaka djevojka je individualna:

  1. Djevojka te gleda, smiješi se i gleda u tvoje oči.
  2. Okreće svoje kovrče oko prsta, dodiruje kosu, kao da vam skreće pažnju na njih.
  3. Kada sjedite zajedno, ona pokušava smanjiti udaljenost sa svojim stopalima i bokovima usmjerenima u vašem smjeru.
  4. Odnosi se na vas dok govorite. Možete lagano dodirnuti ili tapšati po ramenu kada se šalite.
  5. Stvaranje udaljenosti sa zahtjevima da ocijeni njezin parfem ili perle.

Kako razumjeti da djevojka ne želi biti zagrljena?

Da biste uspješno razumjeli kako zagrliti djevojku, morate razumjeti i kada se djevojka nije spremna maziti. A ako u slučajevima s dugom vezom već možete otprilike razumjeti raspoloženje djevojke, onda s novim poznanstvima može doći do poteškoća.

Djevojka se okreće i ne gleda te u oči? Korak unatrag dok smanjujete udaljenost? Usne su joj stisnute i ne smije setvoje šale? Znakovi upozorenja, ali još ne znače da ste djevojci odvratni. Moguće je da ona vjeruje da se momak i djevojka grle tek nakon dugog poznanstva, a jednostavno još nije vrijeme.

Nasilno grljenje djevojke nije samo pogrešno, već može potpuno uništiti odnos između vas.

dječak i djevojka se grle
dječak i djevojka se grle

Savjeti za zagrljaj

Dopunite članak nekim savjetima kako zagrliti djevojku:

  • Zapamtite higijenske proizvode. Nakon sporta, morate se istuširati, inače možete preplašiti damu "aromama".
  • Ne skačite na djevojku odjednom. Grljenje je lak proces.
  • Uspostavi kontakt, slušaj djevojku i što kaže.
  • Ne grlite se predugo osim ako niste zaljubljeni par.
  • Ne povlačite ruke naglo.

Mnoge djevojke uopće ne vole grljenje. Vrijedi saznati je li djevojka nježna prema vama, ali ne odgovara na zagrljaje.

Za parove koji su već u dugoj vezi, obično nije teško razumjeti kada je jednoj od stranaka potrebna podrška. Međutim, ako imate problema s tim, pokušajte metodom pokušaja i pogreške. Ako djevojka kaže da se ne želi grliti, to ne znači da vas je prestala voljeti ili da vas vara. Vjerojatno je navikla proživljavati neke emocije u sebi, a vi joj ometate čahuru. Ali radosno će s vama podijeliti radosne trenutke. Grlite se češće - to vas zbližava!

Preporučeni: